Azure Workshop

Azure Workshop

I offer a Azure focused workshop at your location.

Jeg vægter vi træning og uddannelse lige så højt som vores specialiserede produkter, kompetencer og løsninger. Uden de rette kompetencer kan selv den bedste IT-afdeling komme til kort og bruge unødvendig tid og penge på en bekostelig infrastruktur, uden forretningen modtager den forventede service. Når en IT-medarbejder gennemfører en uddannelse hos Automize afslutter vi altid med en certificering, så vi er sikre på, at jeres virksomhed får størst muligt gavn af jeres investering i en Automize løsning.
 
Vores træning er scenariestyret, hvilket betyder, at det er en gennemarbejdet case fra den virkelige verden, som vi arbejder med i hele forløbet.
 
For at opnå den mest optimale træning på det rigtige niveau, opdeler vi alle kursisterne på hold med andre på samme niveau. På den måde højner vi indlæringen og får flyttet alle kursister på samme tid.
 
For at udbyttet ved at deltage på vores uddannelser er bedst muligt, vil der kun være 6 deltagere pr. hold. Det giver mulighed for en direkte og personlig træning og undervisning, hvor dialog er et væsentligt værktøj.
 
Vores instruktører er alle specialister inden for deres felt, og har mange års erfaring fra IT-drifts- og udviklingsafdelinger i større virksomheder.
 
Vores kursuskalender bliver løbende opdateret, og vi sender meget gerne et eksemplar via e-mail.